banner198

Çankırı da acil doktoruna kalemli saldırı

Acil Servis polikliniğinde görevli Doktor Tunç Garip, muayene ettiği hastası tarafından sivri uçlu kalemle saldırıya uğradı.

Çankırı da acil doktoruna kalemli saldırı
banner145

Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servis polikliniğinde görevli Doktor Tunç Garip, muayene ettiği hastası tarafından sivri uçlu kalemle saldırıya uğradı.

 

Olay, dün akşam saatlerinde Çankırı Devlet Hastanesi, acil servisinde yaşandı. Göğüs ağrısı şikâyetiyle acil servis polikliniğine gelen M.Ö. (27)’ye, gerekli muayeneler yapıldıktan sonra her hangi bir tanı konulamadı. Gözetim altında tutulurken doktorun kendi sandalyesine oturttuğu M.Ö. henüz nedeni anlaşılamayan bir sebeple masada bulduğu sivri uçlu kalemi, arkası dönük bir şekilde duran Dr. Tunç Garip’in kulak altı ve boynuna gelişi güzel bir şekilde sapladı.

 

Bir anda neye uğradığını şaşıran Dr. Tunç Garip’e ilk müdahaleyi acil serviste bulunan ve saldırıya tanıklık eden mesai arkadaşları yaptı. Daha sonra plastik cerrahi servisine alınarak boğazındaki yaraya üç dikiş atılan doktora, üç gün iş göremez raporu verildi. Doktorun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Polis tarafından gözaltına alınan zanlı M.Ö (27), ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER