banner306
banner198

Çankırı da sigara kaçakcılarına büyük darbe

Çankırı Emniyet Müdürlüğü 92 bin 650 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Çankırı da sigara kaçakcılarına büyük darbe
banner145

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ilgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü İstasyon Amirliği ekiplerince 92 bin 650 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

 

Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve yetkililerle olay yerine giden Vali Vahdettin Özcan, yaptığı açıklamada emniyet personelinin dikkati ve tecrübesi sayesinde önemli miktarda gümrük kaçağı sigara yakalandığını belirterek “Ağrı’dan İstanbul’a gitmekte olan C.Ö. yönetimindeki 72 ……. plakalı tanker kasalı tır da ekiplerce yapılan aramada zula olarak oluşturulan bölümlerde çeşitli markalarda 92650 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Bu operasyondaki başarılarından dolayı başta Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu olmak üzere tüm personeli kutluyorum” diye konuştu.

 

Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu’da 2011 yılında Çankırı polisi olarak eroin esrar gibi uyuşturucu madde yakalamada Türkiye’de ilk on’a girdiklerini belirterek kaçak sigara yakalamada da polis teşkilatları arasında ilk 15’te bulunduklarını söyledi.

Kaçak sigara yakalanan TIR’ın şoförü C.Ö ile yanında bulunan F.K. isimli şahısların gözaltına alınarak olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304