banner306
banner198

Çankırı da yurtta kalan çocukları mutlu eden sürpriz

Çankırı Belediyesi, 100. Yıl Yetiştirme Yurdunda kalan dört çocuğun doğum gününü sürpriz partiyle kutladı.

Çankırı da yurtta kalan çocukları mutlu eden sürpriz
banner145

Çankırı Belediyesi, 100. Yıl Yetiştirme Yurdu’nda kalan dört çocuğun doğum gününü sürpriz partiyle kutladı.

 

Yetiştirme Yurdu’nda ki partiye, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya, Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Osman Demir, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

 

Kendisinin ve eşi Zeynep Dinç’in çok önemsediği yaş günü programını bugün burada kutluyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Bugün gerçekten çok mutluyuz, eşimin ve ailemizin çok önemsediği yaş günü programını hep birlikte kutluyoruz. Burada kalan çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz” diyerek, programı düzenleyen eşi Zeynep Dinç’i konuşmalarını yapmak için mikrofona davet etti.

 

Çocukların oturduğu bölüme dönerek duygusal bir konuşma yapan Zeynep Dinç, “İzin verirseniz sizlere oğullarım demek istiyorum. Çünkü ben oğullarım demeye alışığım. Üç tane oğlum var. Sizi çok seviyorum çocuklar! Kalbimde bir fermuar olsa kalbimi açıp, sizi içine koyar sizi içinde saklamak isterdim.” dedi.

 

Gönüllerince eğlenen çocukların ısrarı üzerine sahneye çıkan Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, çocukların eğlencesine elleriyle tempo tutarak katıldılar.

 

Programın sonunda doğum günü pastası kesilerek çocuklara çeşitli hediyeleri verildi.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304