banner198

Çankırı Demirspor Gruplara Galibiyetle Başladı

Çankırı Demirspor, Karşıyaka SK’nü 76-63 yenerek iyi bir başlangıç yaptı

Çankırı Demirspor Gruplara Galibiyetle Başladı
banner145

4. gurupta ilk maçını deplasman galibiyetiyle tamamlayan Çankırı Demirspor, Karşıyaka SK’nü 76-63 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

Güzel oyunumuzu, galibiyetle süsledik

Çankırı Demirspor Kulübü Basketbol Sorumlusu ve Antrenörü Cevdet Demirhan, gruptaki ilk maçın deplasmanda kazanılmasının sevindirici olduğunu ifade ederek “iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Oyuncularımızın mücadele azmi ve kazanma hırsı, Ankara deplasmanını bize kolay kıldı. Genç Karşıyakalıları kutluyorum. Seyir zevki yüksek, heyecanlı, güzel bir maç oldu. Basketbol severlere, iyi bir oyun seyrettirdik, diye düşünüyorum” dedi.

11 Kasım Pazar günü Çankırı’da misafir edeceğimiz Boluspor maçının kendileri için oldukça önemli olduğuna işaret eden Demirhan, “Gurubu iyi sırada bitirmek istiyorsak, kendi sahamızdaki bütün maçları kazanmak zorundayız. Boluspor maçı sıralamaları belirleyecek maçlardan bir. Tam kadro çıkıp, Bolu maçını da kazanmak istiyoruz. Tebrübeli oyuncularıma ve seyircimize güveniyorum. Bizi yalnız bırakmayacaklar ve 6. Oyuncu olarak tezahüratlarıyla bizlere gereken desteği verecekler. Şimdiden, herkese teşekkürler” diye konuştu.

Bolu maçı grubun en zor maçlarından bir

Takım Kaptanı Ali Şirin ise Ankara deplasmanında galip gelmenin takım ruhu açısından önemine dikkat çekerek, “önümüzde Boluspor maçı var. Kendi seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Takım olarak inançlıyız. Yüreğimizle oynayacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER