banner198

ÇANKIRI GENÇLİKTEN BİRLİK KAHVALTISI

Çankırı adına sivil toplum arenasında faaliyet gösteren gençlik oluşumları pazar kahvaltısında biraraya geldi.

ÇANKIRI GENÇLİKTEN BİRLİK KAHVALTISI
banner145

Çankırı adına sivil toplum arenasında faaliyet gösteren gençlik oluşumları, Çankırı Dernekler Federasyonu'nun ev sahipliğinde, Çankırı Gençlik Derneği'nin organizasyonunda bir araya geldi.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Çankırı Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Pilavcı, Çankırı sevdasıyla bir araya gelen Çankırılı gençlere teşekkür etti. Ardından kürsüye gelen Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, "Farklı oluşumlarda faaliyet göstermelerine rağmen Çankırı paydasında birleşip bu güzel birlikteliği oluşturan tüm gençleri kutluyorum. Bu güzel buluşmaya ev sahipliği yapmak federasyonumuzu onurlandırmıştır.Özlediğimiz arzuladığımız gençlik işte bu manzarada kendini göstermiştir. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Çankırı adına son yıllarda kazanılan birlik beraberlik yolundaki ivmenin daha da hızlanacağına ve siz gençlerin bu oluşumda itici güç olacağınıza inanıyorum." dedi.

 

 

Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Yakup Çakırşen ise, 3 yıldır faaliyet gösteren kurucu dernek yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Çankırı Gençlik Derneği'nin çıtasını daha yükseklere taşımak için ekip olarak azimle çalıştıklarını ifade eden Çakırşen; " Çankırılı gençlerin bugün buradaki birlik ve beraberliği, tüm Çankırılı hemşerilerimizi memnun etmiştir. Bugün buradan dayanışma içerisinde elele omuz omuza çıkacak olan bu gençlik oluşumları Çankırı ismini yüceltmenin peşinde olacaklardır." dedi. Konuşmasının ardından Çakırşen, istişare toplantısına katılan Çankırı Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Kurucu Başkanı Leyla Ülker, Çankırılı THM Sanatçısı Sevgi Petek ve federasyonun eski baş ağalarından Karatekin Yaren Derneği Kurucu Başkanı Necati Ülker'e çiçek takdim ederek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

İstişare toplantısının ilerleyen saatlerinde katılımcı gençlik oluşumlarının başkanları söz alarak, Çankırılı gençlerin çalışma alanları, siyasi düşünceleri ne olursa olsun Çankırı paydasında bütünleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER