banner198

Çankırı Karatekin Üniversitesinde mezuniyet coşkusu!

Çankırı Karatekin Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı.

banner145
Çankırı Karatekin Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü Uluyazı Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 8 bin kişi mezuniyet töreni için şehrimize gelirken Uluyazı tarihi günlerinden birini yaşadı.

HABERİN GALERİSİNE -TIKLA GİT-

Uluyazı Kampüsü’nde yapılan törene Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Rıza Gürbüz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ziya Şimşek, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yartaşı, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Beşirli, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akça, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çakır, Dekan Yardımcıları, akademisyenler ve öğrenci velileri katıldı.

Rektör Vekili Prof. Dr. Rıza Gürbüz Başkanlığında, Dekan ve müdürler ile mezun öğrencilerin tören geçişi ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması akabinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Adnan Taha Tuğrul, Çankırı Karatekin Üniversitesinin her zaman güler yüzlü bir üniversite olduğunu söyleyerek “Geride bıraktığımız dört yılda mezunlarımız için umarım eğlenceli, hayat dolu, tecrübeler edindiği akademik yıllar olmuştur. Üniversitemiz dört yıl boyunca bizi iyi bir insan ve donanımlı bireyler yetiştirmek için mesai harcadı. Bu dört yılda bizim her zaman yanımızda olan dimdik bir adam vardı buda üniversitemizin rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’tı bir kez daha kendisine tüm mezun arkadaşlarımız adına sayı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERİN GALERİSİNE -TIKLA GİT-





Öğrenci Konseyi Başkanın Adnan Taha Tuğrul’un sonrasında konuşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Rıza Gürbüz09 Mayıs tarihinde başlayıp, bugün 14 Mayıs tarihinde mezuniyet töreni ile tamamlanacak olan Üniversitemizin 9. Bilim Kültür ve Sanat Festivaline hoş geldiniz. Tüm davetlileri ve öğrencilerimizi Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş adına saygı ve hürmetle selamlıyorum.Üniversitelerin 3 asli görevi vardır. Bunlardan birincisi Eğitim-Öğretim, İkincisi Araştırma-Geliştirme, Üçüncüsü ise bölgenin ve ülkenin maddi, sanat, kültür alanlarında gelişimine paydaş kurum ve kuruluşlar ile işbirliği için de katkı sağlamaktır.” dedi.

HABERİN GALERİSİNE -TIKLA GİT-



Uluyazı'dan yıldızlar geçti

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 04:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER