banner198

Çankırı Kitapla buluşuyor.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in aylar öncesinden başlattığı eğitim projesi hayata geçiyor.

Çankırı Kitapla buluşuyor.
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in aylar öncesinden başlattığı eğitim projesi hayata geçiyor.

 

Çankırı Belediyesinin düzenlediği “Çankırı Okuyor Kitap Fuarı” Cuma günü açılıyor. 06–15 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Anıtı üstünde on gün boyunca sürecek olan fuarda mehteran gösterisi, söyleşiler, imza Günleri gibi birçok etkinliğe yer verilecek.

 

Fuarda ilimizdeki kitapçılar, İstanbul’dan gelecek olan yayın evleri, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 17 adet kitap standı kurulacak.

 

Eğitim alanında değişik projeler üreten Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç “Hayatlarının en önemli çağlarında yavrularımızın ve hatta ebeveynlerimizin gelecek zamanı iyi kurgulamalarının en temel kaynağı okumaktır. Ben her zaman şunu ifade etmişimdir. Okuyan insanın ideolojisi ne olursa olsun, ondan kimseye bir zarar gelmez. Millet olarak, şehir ve ülke olarak okumalıyız. İyi yetişmiş bir millet olursak sesimizi geniş bir yelpazeye duyurabiliriz. Bu bakış açısıyla Çankırı’mızda on gün boyunca sürecek olan “Çankırı Kitap Okuyor Fuarını” gerçekleştirmeye sayılı saatler kaldı. Böyle bir faaliyeti düzenleyecek olmaktan büyük bir heyecan ve kıvanç duyuyorum. Tüm Çankırılı hemşerilerimin fuarımıza ilgi ve alakalarını bekliyorum” diyerek, bütün yaş guruplarını Kitap okuma fuarına davet etti.

 

Ayrıca Çankırı Belediyesi  “Çankırı Okuyor Kitap Fuarı” boyunca Çankırı’daki tüm okul kütüphanelerine, okul öğrenci ve öğretmenlerine 50.000 adet kitap dağıtımını gerçekleştirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER