banner306
banner198

Çankırı nın geleceği İstanbul da masaya yatırılıyor

Çankırı Valiliği, Çankırılılar Vakfı ve Çankırı Dernekler Federasyonu nun birlikte düzenlediği Çankırı Geleceğini Planlıyor sempozyumu 18 Aralık Pazar günü İstanbul’da yapılacak.

Çankırı nın geleceği İstanbul da masaya yatırılıyor
banner145

Çankırı Valiliği, Çankırılılar Vakfı ve Çankırı Dernekler Federasyonu’nun birlikte düzenlediği ‘Çankırı Geleceğini Planlıyor’ sempozyumu 18 Aralık Pazar günü İstanbul’da yapılacak.

Ataşehir girişindeki Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak olan sempozyuma İstanbul’da faaliyet gösteren Çankırı dernek yöneticileri, bürokratlar, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve ilin üst düzey yöneticileri katılacak. Programa, eşi Çankırılı olan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile yine eşi Çankırılı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Çankırı’nın Ak Parti Milletvekilleri İdris Şahin ile Hüseyin Filiz’in de katılması bekleniyor. Sempozyumda Çankırı’nın eğitimden turizme, sanayiden kültürel ve sosyal yapıya varıncaya kadar farklı alanlardaki sorunları ve ihtiyaçları masaya yatırılacak.

Çankırı heyeti, 19 Aralık 2011 Pazartesi günü ise İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret edecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304