banner306
banner198

Çankırı üst düzey FETÖ yöneticileri, kaçmaya hazırlanırken yakalandılar

Çankırı Emniyeti üst düzey FETÖCÜLERİ kaçmaya hazırlanırken yakaladı.

Çankırı üst düzey FETÖ yöneticileri, kaçmaya hazırlanırken yakalandılar
banner145

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından milletten topladıkları yardım paraları ile sırra kadem basan FETÖ firarileri saklandıkları deliklerde bir bir yakalanmaya başladı.  

Çankırı Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri, Çankırı  FETÖ terör örgütü il yapılanması içerisinde bulunan firari şüphelilere yönelik sürdürdüğü çalışma sonucunda; örgüt üst düzey yöneticileri olarak aranan 3 firari ismi bol miktarda TL, altın ve döviz cinsinden para ile kaçmaya hazırlanırken Ankara'da yakaladı.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada; FETÖ/PDY Terör Örgütü içerisinde örgüt üst düzey yöneticileri olarak aranan firari Z.T, M.R.T. ve İ.U. isimli şahıslar yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda yüksek miktarda döviz, T.L ve altın ile Ankara ilinde kaçmak isterken yakalanarak ayrıntılı soruşturma için Çankırı'ya getirildiği duyuruldu. KOM Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan zanlılar, adli mercilere sevk edildi. Z.T, M.R.T ve İ.U. isimli şahıslar tutuklanarak Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna konuldu.

Açıklamanın devamında; "KOM Şube Müdürlüğü, başta FETÖ/PDY ve organize suç örgütleri ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürmeye devam etmektedir." vurgusunda bulunuldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 04:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304