banner198

Çankırı Valisi ve Belediye Başkanından Topbaşa ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinçi Makamında kabul etti.

Çankırı Valisi ve Belediye Başkanından Topbaşa ziyaret
banner145

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ve beraberindeki heyet İstanbul'da düzenlenen “Çankırı’nın Geleceği İle İlgili Sempozyum”un ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti.

 

Görüşmelerin ardından basın mensuplarına bilgi veren Başkan Kadir Topbaş, Çankırı Valisi ve Çankırı Belediye Başkanı’nın ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi. Eşi Özleyiş Topbaş’ın da baba tarafından Çankırılı olduğunu belirten Başkan Topbaş, gelen heyetin beraberinde getirdiği yöresel yiyecek, giyecek ve eşyaların eşinin Çankırı’da kalan çeyizinin parçaları olduğunu söyleyerek espri yaptı. Heyettin beraberinde getirdiği işlemeli sandığı açmak isteyen Başkan Topbaş’a Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Sandığı açmayınız. İçinde sayın eşinizin bilezikleri var” diyerek espri yaptı.

 

Başkan Topbaş gelen heyeti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ni gezdirerek bilgi verdi ve “Bu meclis TBMM’den sonra Türkiye’nin en büyük meclisidir” dedi.

 

Başkan Topbaş daha sonra gelen heyetle birlikte belediye binasının merdivenlerinde hatıra fotoğraf çektirerek konuklarını araçlarına kadar yolcu etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER