banner198

Çankırı'da bir çalışan silahla intihar etti

Çankırı AFAD İl Müdürlüğü çalışanlarından Necati Metin, şakağına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Çankırı'da bir çalışan silahla intihar etti
banner145
Çankırı AFAD İl Müdürlüğü çalışanlarından Necati Metin şakağına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

 

Çankırı AFAD İl Müdürlüğünde  şoför olarak çalışan 52 yaşındaki Necati Metin ilk belirlemelere göre şakağına dayadığı 7.65 çapındaki tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi.

 

Edinile bilgiye göre; üzücü olay Pazar günü saat 13:30 sıralarında Recep Tayyip Erdoğan Parkı karşısındaki çay kenarında  meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen vakada Necati Metin olay yerinde hayatını kaybetti. İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman olay yerine gelerek polislerden bilgi aldı. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri ekibinin yaptığı incelemenin ardından Metin’in  cenazesi Çankırı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Metin’in cansız bedeni cenaze aracına konulurken ailesi sinir krizi geçirdi.

Metin 6 Mart 2017 Pazartesi günü Hoca Ahmet Yesevi camiinde ikindi namazı sonrası kılınacak olan cenaze namazının ardından Balıbıdık köyünde toprağa verilecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 15:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Taş
Ali Taş - 7 yıl Önce

necati metin'le uzun bir mesai arkadaşlığımız oldu, acı ve tadlı hatıraları birlikte yaşadık. candan ve samimi idi.görevlere onunla çıkmak ayrı bir keyifti. o kadar çok hatıramız oldu ki, hepsini yazmaya sayfalar yetmez. en son ankara'ya tayinimin çıkması üzerine iş yerinden ayrılırken beni zorla arabasına bindirdi ve gideceğim yere bıraktı. çok üzgünüm. onunla çalışan ve daha sonra çankırı'dan ayrılan arkadaşlarımızda haberi duyunca şok oldular. necati'ye Allah'tan rahmet diliyorum.

nese GÜNAY
nese GÜNAY - 7 yıl Önce

Rabbim gani gani rahmet eylesin peygamber efendimize komsu olsun nurlarda yat iyi insandi

SIRADAKİ HABER