Son günlerde haber merkezimize gelen ihbarlar Çankırı Belediyesi Özel Halk otobüslerinde taşıma rezaletini gözler önüne serdi.
Yeterince temizliği yapılmayan otobüslerde yaşlı bir yolcu arka kısmı olmayan koltukta otobüste can güvenliği hiçe sayılarak seyahat ediyor. Çankırı merkez ve hastane arasında bir çok yolcunun şaşkınlıkla karşılaştığı içler acısı tablo, ayakta giden bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile çektiği görüntüler ile ortaya çıktı.
Toplu taşıma aracı olmasına rağmen araç içinde durup hareket ederken koltuklardan toz çıktığını iddia eden yolcular, kış lastiklerini de takılı olmadığını ifade ederek, “Can güvenliğimiz hiçe sayılıyor. Araçlar denetimsizlikten dökülüyor. İnsana verilen değer bu mu?” diye sordu.