banner198

Çankırı’da İnsanlık Örneği

Altı Aydır, Bulduğu Altınların Sahibini Arıyor

Çankırı’da İnsanlık Örneği
banner145

Çankırı’da yaşayan Mustafa Özdemir, altı ay önce yolda yürürken yerde bulduğu altınların sahibini arıyor.

 

Altınların gerçek sahibine teslim edeceği günü dört gözle bekleyen Özdemir, Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve yerel radyoların aracılığı ile altınların sahibini bulmak için ilan vermesine rağmen “altı aydır;  ne arayan var, nede soran” diye konuştu.

 

Bir çok Çankırılının  “ Mestan“ lakabıyla tanıdığı Mustafa Özdemir, altınları bulur bulmaz, onlarca kişiye “Kıymetli bir şey bulsanız, sahibini bulmak için hangi yöntemlere başvurursunuz?” diye kedince bilgi araştırması yapmış.

 

Bulduğu altınların miktarını ve altınları içerisinde barındıran materyalin ne olduğunu istismarcı ve fırsatçılara karşı tedbir olsun diye belirtmeyenMustafa Özdemir, bu ağır yükten bir an önce kurtulmak istediğini söyledi. 

 

Altınları gerekçe sahibine ulaştıramamanın kendisine ağır geldiğini, bu yükün psikolojik olarak kendisinde huzursuzluğa sebep olduğunu ifade eden Mustafa Özdemir, “ Ulusal medya aracılığı ile bir kez daha şansımı deniyorum. Eğer bundan da bir netice alamazsam, bulduğum altınları gerçek sahibinin hayrına, Kur’an Kursları ile Yurtlarda kalan öğrencilere, ya da ihtiyaç sahibi kişilere dağıtacağım” dedi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER