banner198

Çankırılı gençler yamaç paraşütüne ısınma turlarında!

Avrupa Birliği fonlarından alınan yardımla Çankırılı gençlere yamaç paraşütü eğitimi verecek olan ÇANFED gençleri pazar günü Bursaya gittiler...

Çankırılı gençler yamaç paraşütüne ısınma turlarında!
banner145

UÇAN-GENÇlik projesi dahilinde Bayramören Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Ön Ayağı Organizatörü Tahsin Tekin, ÇANFED Genel Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Türkiye’nin önde gelen yamaç paraşütçülerinden ve Uçan Gençlik Projesi eğitmeni Özay Zorlu ve bir grup Çankırılı genç geçtiğimiz pazar günü Bursa/Orhangazi ilçesine bağlı Gürle mevkiinde yamaç paraşütüyle tanışma gezisinde bir araya geldi.

 

Gezide, yamaç paraşütçüsünün gününe yakından şahit olan gençler hem yamaç paraşütü uçuşu öncesi hazırlıklarını yakından gördüler hem de uygulamalı olarak paraşütün nasıl açıldığı konusunda pilotumuza yardımcı oldular.

 

Tahsin Tekin yamaç paraşütü uçuşu öncesi gençlerimize brifing verdi. Yamaç paraşütü hakkında ön bilgi alan gençlerimizin hevesli oldukları gözden kaçmadı.

 

Uçuş sonrası meraklı ve dikkatli gözlerle pilotumuzu izleyen gençlerimiz kendileri için gerekli olan notları tuttular.

 

Gösteri uçuşunu gerçekleştiren Özay Zorlu ve Tahsin Tekin ile bol bol söyleşi yapıp merak ettikleri soruları soran genç arkadaşlarımız, bu iki önemli ismin yamaç paraşütü anıları ile birlikte güzel bir gün geçirdikten sonar İstanbul’a döndüler.

 

 

 

 

Uçuşu başarıyla gerçekleştiren Özay Zorlu, İznik gölünü ve eşsiz manzarayı gökyüzünden bir kez daha izlemenin zevkini yaşıyordu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uçuşu gerçekleştiren ülkemizin önde gelen yamaç paraşüt pilotlarından Özay Zorlu, uçuş öncesi hazırlıklarını tamamlarken.

 

Fotoğraflar:

Gökhan Güney

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER