banner198

Çankırılı Milletvekili aday adaylarına hemşeri desteği

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Çankırılı Milletvekili Aday Adaylarına destek için kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Çankırılı Milletvekili aday adaylarına hemşeri desteği
banner145

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu, Beyoğlu Öğretmen evinde Çankırılı Milletvekili Aday Adaylarına destek vermek için kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

 

Toplantıya İstanbul Çankırı Dernek Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Ömer Lütfü Özenç, Türkiye Hastanesi Hastane Müdürü Hayati Odabaşı, çok sayıda Çankırılı ve Milletvekili Aday Adayları katıldı.

 

Toplantıda konuşan Ömer Lütfü Özenç, birçok Cankırılının farklı siyasi partilerden aday adayı olduğuna dikkat çekerek, "Bu hemşerilerimize destek vermek adına siyasi partiler tarafından özellikle seçilecek sırada aday gösterilmelerini sağlamaları bakımından bu toplantıyı tertip ettik. Biz Çankırı Milletvekili Adaylarımızın arkasında duruyoruz. Yetkili, yetenekli, becerikli ve ülkesini seven insanlar aday gösterildiği takdirde, biz de 174 derneğimizle birlikte İstanbul'da üç bölgede bu hemşerilerimizin arkasında durma kararı aldık. Burada bildiri ortaya koyacağız ve bu bildiriyi parti genel başkanlarına parti genel merkezlerine göndereceğiz" dedi.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER