banner198

Çankırılı Seçmen Sandık Başında

Çankırı Merkez’de sandıklarda%50’ye varan oranda oy kullanıldı. Oy kullanma işlemi sırasında her hangi olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Çankırılı Seçmen Sandık Başında
banner145

Çankırı Merkez’de sandıklarda%50’ye varan oranda oy kullanıldı. Oy kullanma işlemi sırasında her hangi olumsuz bir duruma rastlanmadı.

TBMM 12 Haziran Genel seçimlerinde oy kullanma işleminin sabah 08.00’de başlamasıyla birlikte Çankırılı seçmen sandık başına gitti.

Çankırı Postası’nın ziyaret ettiği bir çok sandıkta oyların %50’lik bölümünün sabah saatlerinde aileleriyle birlikte oy kullanmaya gelen vatandaşlarca kullandığı gözlendi. Bazı sandıklarda bu oran %70’lere kadar ulaşırken şu ana kadar oylamayla ilgili her hangi olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Bu sandıkta görevlilerin hepsi bayan

Türkiye seçimini yaparken Çankırı Postası kameraları ilginç bir ayrıntıyı es geçmedi.

Sağlık Meslek Lisesi 1005 nolu sandıkta görevli bulunan sandık başkanı ve parti temsilcilerinin hepsinin bayanlardan oluşması seçimlerin renkli görüntüsü olarak objektifimize böyle yansıdı.

Şahin ve Filiz Oylarını Kullandı

Öte yandan Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz oylarını eşleriyle birlikte kullandılar.

İlk olarak öğlen saatlerinde oyunu Çankırı Lisesi’nde Eşi Hülya Filiz’le birlikte 1015 nolu sandıkta kullanan Hüseyin Filiz, seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Daha sonra İsmet İnönü İlköğretim Okulu 1100 nolu salonda oyunu eşi Ebru Şahin’le birlikte kullanmaya gelen Av. İdris Şahin eşiyle birlikte kuyruğa girerek sırasının gelmesini bekledi. Seçimlerin memleketimiz ve demokrasimiz için hayırlı getirmesi dileğinde bulunarak oyunu kullanan Şahin sandık görevlileriyle tek tek tokalaşrak teşekkürlerini iletti.

Şahin ve Filiz daha sonra sandıkları gezerek oy vermek için salona gelen vatandaşlarla ayaküstü sohbet ettiler.

Şahin ve Filiz’e oy kullandığı sırada Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER