banner198

Çankırılılar İftar Vakti, Aynı Sofrayı Paylaştı

Necip Fazıl Kısakürek Sokak’ta düzenlenen geleneksel iftar sofrası, büyük bir katılımla dolup taştı

Çankırılılar İftar Vakti, Aynı Sofrayı Paylaştı
banner145

Ramazan’ın 21. gününde Necip Fazıl Kısakürek Sokak’ta düzenlenen geleneksel iftar sofrası, büyük bir katılımla insan seline dönüşerek dolup taştı.   

 

Çankırı Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde 3 bin kişilik sofra dolunca, yemeğe katılan vatandaşlar civardaki dükkân ve pastanelerin masa-sandalyelerini kullandı. Akın akın iftar sofrasına gelen vatandaşlarla, sokak dolup taştı.  Belediyenin gerçekleştirdiği programa ENERJİSA da destek verdi.

 

Meydanda düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı İrfan Dinç ev sahipliğinde; Vali Vahdettin Özcan, Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay, EnerjiSA İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gültekin, EnerjiSA Bölge Müdürü Akın Şahin, EnerjiSA Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Arıcan, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, İl Müftüsü Arslan Türk, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay katıldı.

 

Başkan Dinç, geleneksel olarak devam ettirdiği ve yoğun katılımla gerçekleşen iftar sofrasında Çankırılılara, birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşattı.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER