banner198

Çankırılılar Vakfında yeni yönetim!

Ankarada faaliyetini sürdüren Çankırılılar Vakfı mütevelli heyeti geçtiğimiz cumartesi günü yaptığı toplantıda Erol Tutalla devam kararı aldı.

Çankırılılar Vakfında yeni yönetim!
banner145

Ankara’da faaliyetini sürdüren Çankırılılar Vakfı mütevelli heyeti geçtiğimiz cumartesi günü yaptığı toplantıda Erol Tutal’la devam kararı aldı.

 

Ankara Çankırılılar Vakfı mütevelli heyeti yaptığı son toplantıda başkan ve yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

 

Kendisine telefonla ulaştığımız Vakıf Başkanı Erol Tutal “Son yaptığımız mütevelli heyeti toplantımızda oluşturulan yeni yönetim kurulunda şahsıma karşı gösterilen güvene öncelikle teşekkür ediyorum. Bir dönem daha başkanlık görevim devam ediyor. Bildiğiniz gibi vakıf olarak yeni bir yer alındı. Biz bu yeni yerin dışında başka bir yeri önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğiz. Yeni yerimizde yeni yönetim kurulu ile güzel hizmetler vermek için gayret göstereceğiz. Bizlere güvenen değerli hemşerilerime tekrar şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Bilindiği gibi Çankırılılar Vakfının Keçiören’de sahip olduğu iki daire önceki aylarda satılmış ve buradan temin edilen kaynakla İzmir Caddesinde bir daire alındı. Halen kiraya verilen bu yerin dışında Vakıf genel merkezi olarak da Maltepe Camisi civarında bir yer tutuldu. Halen iç dizaynı hazırlanan yeni Vakıf Genel Merkezinin önümüzdeki günlerde hizmete gireceği öğrenildi.

 

Yeni oluşan Vakıf Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan: Erol Tutal Yönetim Kurulu: Mehmet Azizoğlu, Selahattin Düzbasan, Şinasi İpek, Recep Şahin, Arif Çayır, Recai Başkan, Abdullah Yazıcıoğlu ve MuzafferTümer.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER