banner198

Çankırılılardan Korkmaza Ziyaret

Çankırılılardan Korkmaza Ziyaret

Çankırılılardan Korkmaza Ziyaret
banner145

Çankırı İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Kastamonu İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mustafa Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

Derneğin başkanı ve aynı zamanda Mustafa Korkmaz’ın öğretmeni olan Ali Uğur, iki mutluluğu bir arada yaşadı. Kastamonu’da yaşayan Çankırı İmam Hatip Liselileri de toplayan Ali Uğur, derneklerine üye kaydı yaptı. Geçtiğimiz yıl 5 bin TL öğrenci bursu verdiklerini anlatan Uğur, bu yıl Çankırı’ya İHL okul binası yapmak istediklerini söyledi.

 

Mustafa Korkmaz’a görevinde başarılar dileyen Ali Uğur, kendisine tuz lambası hediye etti. Kamu görevinin zor olduğunu, hele yönetici pozisyonunda çalışanların çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

 

Ziyaret için teşekkür eden Kastamonu İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mustafa Korkmaz, Kastamonu ile Çankırı’nın kardeş iller olduğunu ve iki ilin de kalkınması için gereken özverinin sağlanacağını kaydetti.

 

Ziyarete Abidin Ak, Hürrem Ovacıklı, Behzat Yıldız, Ahmet Muhsin Emeksizoğlu, Musa Değirmenci ve Orhan İyibilgin de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER