banner198

Çankırısporun yasaklı hocası, haftanın T. Direktörü seçildi

Dör maç cezalı olan Çankırıspor antrenörü Hakan Yılmaz, Fanatik gazetesince haftanın teknik direktörü seçildi.

Çankırısporun yasaklı hocası, haftanın T. Direktörü seçildi
banner145

Cezalı olduğu için PFDK tarafından saha ve soyunma odasına girmesi 4 maç yasaklanan Çankırıspor antrenörü Hakan Yılmaz, Fanatik gazetesince haftanın teknik direktörü seçildi.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmız grupta Çankırıspor’un galibiyet hasretine son verdiği Adana Demirspor maçını salı günkü nüshasında haber yapan Fanatik gazetesi antrenör Hakan Yılmaz’ı, haftanın teknik direktörü seçerek büyük bir hataya imza attı.

 

Geçtiğimiz ay kendi evimizde oynanan Fethiyespor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan ve dört maç ceza alan antrenör Hakan Yılmaz, maçtan sonra ortalardan kaybolmuş, bavulunu toplayarak Çankırı’yı terk etmiş ve istifa ettiği söylentileri ayyuka çıkmıştı.

 

Ogün’den sonra takımın ortalarda görünmeyen ve kendisinden haber alınamayan başarısız hocası Hakan Yılmaz, Fanatik gazetesinin 20 Aralık Salı günü yayınlanan 6. sayfasından ses verdi.

 

Adana Demirspor karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkan teknik direktör Turhan Şen’in haklı başarısını görmezden gelen Hakan Yılmaz, Fanatik gazetesinin Teknik Adam Gözüyle başlıklı bölümüne açıklamada bulunarak galibiyette hiçbir rolü olmamasına rağmen aslan payını yine kendisi kaptı.

 

Haberin gazete’de yayınlanmasından 5 gün geçmesine rağmen kendisinin teknik direktörlük belgesi olmadığını, maç günü tribünde dahi olmadığını söylemekten çekinen Hakan Yılmaz,  haftanın teknik direktörü seçilmesinin Turhan Şen hocaya haksızlık olacağını dahi söylemeyi bir kenara bırakın Şen’in ismini dahi zikretmekten kaçındı.

 

Buradan Fanatik Panorama sayfasında Adana Demirspor galibiyeti nedeniyle antröner Hakan Yılmaz’ı haftanın teknik direktörü ilan ederek büyük bir gafa imza atan Fanatik gazetesi editörüne seslenmek istiyoruz! ..

 

Masa başı haber yapmışsın anladık.

 

Fakat Google’ye girip Hakan Yılmaz yazmış olsaydın dört maç cezalı olduğunu, bir aydır kendisinden haber alınamadığını, Adana Demirspor maçında tribünde seyirci olarak dahi takıma katkısının olmadığını okurdun. Hiç olmazsa TFF sitesine girip Teknik Direktör kim? Antrenör kim? Bir sorgulatıp haberini öyle yazsaydın be kardeşim.

 

Maç günü Çankırı sınırlarında dahi bulunmayan bir adamı, haftanın teknik direktörü nasıl seçebildiniz?

 

-BU İŞLERİ İYİ BECERİYORLAR

Çankırı’ya ilkleri yaşatan Çankırıspor Kulübü’nün kadın kulüp başkanı Sevda Karaali ile antrenör Hakan Yılmaz’ın mavi-beyaz renklere gönül veren taraftarlara ilklerle buluşturuyor olması birbirlerinden ilham aldıklarını gösteriyor.

 

Cezalı olduğu halde haftanın antrenörü olmaya hak kazanan Hakan Yılmaz’ı bu becerilerinden dolayı kutlamamak elde değil.

 

Ancak, takımın her türlü derdiyle dertlenen ve bir aydır tüm sorumluluğu üstüne alarak takımı maçlara hazırlayan Turhan Şen ve ekibinin haklı galibiyetini kendine mal etmek biraz ayıp kaçmıyor mu?

 

Kamuoyu bu sorulara cevap bekliyor Hakan Yılmaz.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER