banner198

Çankırıya Yatırımları için önemli ödenek yolda

Çankırı yatırımları için çok önemli olan ödenek İl Özel İdaresine gönderilmek üzere Maliye Bakanlığınca İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne bildirildi.

Çankırıya Yatırımları için önemli ödenek yolda
banner145

2012 bütçe görüşmelerinde sona yaklaşılırken 2011 yılı bütçesinin daha fazla verdiğini öğrenen Çankırı Milletvekilleri hemen Maliye Bakanı bürokratlarından başta Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü olmak üzere ilgili bürokratlarla görüşerek Çankırı yatırımları için çok önemli olan ödenek talebini ilettiler.  Bu talep Maliye Bakanının da talimatıyla karşılık bularak bakanlığın ayırmış olduğu 4 milyon lira Çankırı İl Özel İdaresine gönderilmek üzere Maliye Bakanlığınca İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne bildirildi.

 

Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz konuyla alakalı olarak ‘‘Emeklerimizin, çalışmalarımızın karşılık bulması bizim hizmet aşkımıza güç katarken 17.317 milyon gibi bir paradan 4 milyon lirasınınÇankırı İline verilmesi bizleri ayrıca memnun etmiş olup bu paranın tamamı İl özel idaresi bünyesinde Çankırı’ya hizmet için kullanılacaktır. Başta Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek olmak üzere tüm bakanlık bürokratlarına teşekkür ederiz ve yine devam eden yatırımlarla alakalı olarak; Çankırı Belediye Başkanlığının Çankırı Kalesi Restorasyon projesine destek olarak devamı önümüzdeki günlerde aktarılmak kaydıyla bu hafta içinde 350.000 TL Kültür Bakanlığınca Çankırı Belediye Başkanlığımız hesabına aktarılacaktır. Örnek ve özgün bir proje ile Çankırı Kalesini tarihimize ve ecdadımıza yakışır bir şekilde restore eden ve tüm Çankırılıların hizmetine sunmaya hazırlanan Çankırı Belediyesine Genel Bütçeden daha fazla destek sağlamak amacıyla da çalışmalarımız devam edecektir. Çankırı milletvekilleri olarak Tüm Kıymetli hemşerilerimize ve kamuoyunu saygıyla bildiririz” şeklinde ortak bir açıklamada bulundular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER