banner306
banner198

Çankırıyı BAL Liginde temsil edecekler

Çankırıyı Deplasmanlı Bölgesel Amatör ligde temsil etme hakkını kazandı.

Çankırıyı BAL Liginde temsil edecekler
banner145

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Çankırı Amatör ligde Şampiyon olarak önümüzdeki sezon Çankırı’yı Deplasmanlı Bölgesel Amatör ligde (BAL) temsil etme hakkını kazandı.

 

 7 Takımın katılımıyla gerçekleşen ligde 12 maçta aldığı 30 puanla ligi lider bitiren Gençlik Spor Takımı Ligde ilk dört sırayı alan takımlar arasında düzenlenen Play Off karşılaşmaları sonucunda da 2 galibiyet 1 beraberlik alarak şampiyonluğunu ilan etti.

 

Çankırı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Şenol Kıyak, “Zorlu geçen bir sezonun ardından şampiyon olmak çok güzel. Oyuncularımı kutluyorum. Esas olan onların yapmış oldukları o mücadele ve fedakârlıklarıdır. Tabiî ki bize bu imkânları sağlayan, her zaman yanımızda olan başta Sayın Belediye başkanımız İrfan Dinç’e, Kulüp Başkanımız Belediye Başkan Yardımcımsısı Sayın Mithat Kılıç’a, Meclis Üyesi ve Kulüp Başkan Yardımcısı Rafet Alemdar’a, Kulüp Genel Sekreterimiz Muharrem Ovacıklı’ya,  diğer yöneticilerimize ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra işlerimiz daha da zorlaşacak. Çankırı’daki diğer takımların katkılarıyla iyi bir takım oluşturup, Çankırı’mızı BAL Liginde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Çankırı’daki amatör futbola biraz heyecan geleceğini ümit ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304