banner198

Çavundur Kaplıcaları gezisi tertip edildi

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi tarafından yaşlılar için Çavundur Kaplıcaları gezisi tertip edildi

Çavundur Kaplıcaları gezisi tertip edildi
banner145

Çankırı Belediyesi Yaşlılar Koordinasyon Merkezi tarafından yaşlılarımız için  “Çavundur Kaplıcaları “ gezisi tertip edildi.

 

Bay ve bayanlar olmak üzere iki grub halinde ayrı ayrı günlerde belediye otobüsleriyle Çavundur kaplıcalarına götürülen yaşlılarımız, çok güzel bir şekilde ağırlandılar. Şuna kadar 35 erkek, 45’te bayan olmak üzere toplam 80 yaşlımızın Çavundur kaplıcalarına götürüldüğü bildirildi.

 

Yaşlılarımız kaplıca gezisiyle birlikte Hoşislamlar Hamza Sultan Türbesi ve Asker Balıklarını da görme fırsatını buldular.

 

Romatizma, kireçlenme ve vücudunun çeşitli bölgelerinden şikayeti bulunan yaşlılarımız, kaplıcanın kendilerine çok iyi geldiğini belirterek, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve ekibine teşekkür ettiler.

 

Yaşlılarımızı her gezi öncesi uğurlamaya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç “ Yaşlılarımız bizim her şeyimizdir. Onlara hizmet etmek ve onları mutlu etmek boynumuzun borcudur. Sosyal sorumluluk anlayışıyla başlattığımız bu gibi organizasyonlarla, yaşlılarımıza unutamayacakları güzel anlar yaşatmak istiyoruz”dedi.

 

Yaşlılarımıza yönelik “Çavundur Kaplıcaları” ve diğer mekanlara yönelik gezilerin ileriki tarihlerde de devam edeceği, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi yetkilileri tarafından belirtildi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER