banner198

Çerkeş Gazi Osman Paşa İlköğretim okulu TKY Kapsamında

Okul ve kurumlarda yürütülen kalite geliştirme çalışmaları her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor.

Çerkeş Gazi Osman Paşa İlköğretim okulu TKY Kapsamında
banner145

Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları ve ödül süreci kapsamında okul ve kurumlarda yürütülen kalite geliştirme çalışmaları her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor.

2010-2011 Eğitim-öğretim yılı itibariyle Çankırı Toplam Kalite Yönetimi ödül sürecine ekip kategorisinde; Merkez Karatekin İlköğretim Okulu, Merkez Ş.Yahya Coşkuner İlköğretim Okulu, Çerkeş 19 Mayıs Çok Programlı Lisesi, Çerkeş Namık Kemal İlköğretim Okulu, Çerkeş Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu olmak üzere 5 okul müracaat etti.

Kalite Geliştirme Ekibi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; Çerkeş İlçesinden Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu birinci, Merkez Karatekin İlköğretim Okulu ikinci, Çerkeş 19 Mayıs Çok Programlı Lisesi üçüncülüğe layık görülmüştür.

Osman Çetin
başkanlığında Kalite Geliştirme Ekibi tarafından dereceye giren okullara saha ziyaretleri yapılarak, hazırlanan raporlar yerinde incelendi.


Çağdaş Eğitim, Çağdaş Okulda Olur Sloganıyla Okul Ortamını Geliştirme Projesi çalışması ile birinci olan Çerkeş İlçesi Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’nun hazırlamış olduğu ekip raporu Bakanlığa gönderildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER