banner198

Çerkeş TOKİ Konutları Teslime Hazır

Çerkeşteki TOKİ konutları tamamlanarak teslime hazır hale geldi.

Çerkeş TOKİ Konutları Teslime Hazır
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, yaptıkları yazılı açıklamayla Çerkeş’teki TOKİ konutlarının tamamlanarak teslime hazır hale geldiğini belirttiler.

Şahin ve Filiz yaptıkları ortak yazılı açıklamada şunları kaydetti:

Çerkeş ilçemizdeki TOKİ konutları %100 tamamlanmış olup, TOKİ tarafından 10.05.2011 tarihinde sözleşmesi imzalanan Çerkeş’teki 324 konut, sosyal donatı alanları ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaat işi, ilgili yüklenici firma Gür Yapı İnşaat L.T.D. tarafından denetici firma Yüksel Proje A.Ş. denetiminde tamamlanarak 19.01.2011 tarihinde geçici kabul tutanağı onaylanmıştır.

TOKİ başkanlığı biten konutların devrini yapabilmek için Çerkeş Belediyesine yapı kullanma izin belgesinin temini konusunda 25.07.2011 tarih ve 53940 sayılı bir yazı yazarak yüklenici firmaya yapı kullanma izin belgesinin verilmesini bildirmiştir.

Çerkeş Belediyesince yapı kullanma izin belgesi ilgili yüklenici firmaya verilmesi halinde, hemen TOKİ başkanlığınca konutların devri hak sahiplerine yapılacaktır. Hak sahipleri ve kamuoyunu bilgilendirir, tüm Çerkeşli hemşerilerimize konutların hayırlı uğurlu olmasını diler, selam ve saygılar sunarız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER