banner198

Çerkeş'te kaza yol kapattırdı!

Çerkeş’in Aliözü köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında otomobil traktöre çarptı.

Çerkeş'te kaza yol kapattırdı!
banner145
Çerkeş’in Aliözü köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında otomobil traktöre çarptı. Kazada iki kişi  yarlandı. Bölgeye bir türlü alt geçit ve kavşak yaptırılmadığı için çileden çıkan vatandaşlar yolu trafiğe 2 saat boyunca kapatarak eylem yaptı.

 

Samsun istikametinden İstanbul yönüne gitmekte olan sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 R 8725 palakalı bir araç yolun karşısınageçmeye çalışan traktöre çarptı. Kazada traktör sürücüsü Mehmet Atmaca (35) ağır yaralandı. Traktör ki parçaya ayrılırken diğer otomobilde şarampole düşerek yan yattı. Kazanın duyulmasının ardından bu yolu kullanan Aliözü ve çevre köylerden gelen yaklaşık bin kişi karayolunu trafiğe kapattı. Bölgede daha öncede bu tür kazalar yaşandığını ve yakınlarını kaybettiklerini söyleyen vatandaşlar Çerkeş OSB’nin de bulunduğu karşı tarafa geçmek için alt geçit taleplerini yinelediklerini ancak bölgeye hala alt geçit yapılmamasını eylemle protesto ettiklerini ifade etti.

Foto galeriye git

 

Eylem nedeni ile İstanbul ve Samsun’u birbirine bağlayan E-80 (D-100) karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın bölge halkına buraya alt geçit yaptıracağına dair söz vermesi üzerine “ vatandaşlar "biz senin sözüne güveniyoruz” diyerek yolu trafiğe açtı.

 

Mehmet Atmaca’nın kazada kullanılamaz hale gelen sıfır kilometre  traktörünü daha iki gün önce aldığı bildirildi.  




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 14:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
çelenoğulları
çelenoğulları - 10 yıl Önce

kazada çerkeş kaymakamının vatan haininin bulunmadığı bir bölgede davranışı çok kötüydü. devletim bu kaymakamı vatan hainlerinin olduğu bölgeye tayin etsin. bu bölgedeki insanlara sanki devlete karşı gelmeleri için zor kullanıyor gibi görünüyor. kaymakam ne yaparsa yapsı çerkeş halkı her zaman devletinin yanındadır.

SIRADAKİ HABER