banner306
banner198

Cezaevindeki kavganın ayrıntıları gün yüzüne çıktı!

Cezaevinde yaşanan olayların ayrıntıları gün yüzüne çıktı

Cezaevindeki kavganın ayrıntıları gün yüzüne çıktı!
banner145
Cezaevinde yaşanan olayların ayrıntıları gün yüzüne çıktı.

Dün akşam saatlerinde Çankırı E Tipi Kapalı cezaevinde12 mahkumun yaralandığı olayların perde arkası gün yüzüne çıktı. Dün akşam ilaç dağıtımı esnasında yaşanan olayda D 10 koğuşunda kalan 21 adli hükümlü ilaç dağıtımı yapan infaz koruma memurunun üzerinde bulunan koğuş kapılarının olduğu anahtarları zorla aldı. Daha sonra 12 kişinin kaldığı D 12 koğuşuna yönelen ve kilitli kapıyı açan mahkumlar ile D12 koğuşunda kalan mahkumlar henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple kavgaya tutuştu.

Olay jandarma ve polis infaz memurlarının kavga eden mahkumları ayırması ile son buldu.

Öte yandan PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan hükümlü olarak yatan 3 mahkûm IŞİD tarafından Ayn el Arap (kobani) ve Rojova’da Kürt halkına yapılan saldırılar ve bölge ülkeleri ile Türkiye’nin bu saldırıları göz yumması gerekçesi ile beş gün süreli yemek yememe haklarını kullanmaya başladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 14:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 9 yıl Önce

Bence Eşeğin b…u bile yazık size. Hainlere bak hele. Sanki 1984 ten beri siz Kürt Vatandaşlarımıza aynısını yapmadınız. Bölgede görev yaptığım süre zarfında Bölgenin ileri gelen Ağa ve Şıhlar ile yaptığımız sohbetlerde zavallılar kan ağlıyordu, yaptıklarınızı anlatıp. Diyarbakır İli Kulp İlçesine bağlı Hamzalı Köyünde Çoluk çocuk, kadın erkek demeden katlettiğiniz Kırk a yakın Kürt VATANDAŞIMIZIN ne şuçları vardı.Bana kalırsa sizlerin yaşamaya bile hakkı yok ama BİRİLERİNE Dua edin.

çankırı
çankırı - 9 yıl Önce

ceza evi müdürü değişti cezaevinde olaylar çıktı sebebi ne ki?

Çorçil ve Hakkı
Çorçil ve Hakkı - 9 yıl Önce

Yorumunuz hakaret edici sözler içerdiğinden onaylanmamıştır.

SIRADAKİ HABER

banner304