banner198

Çivitcioğlu E-80ni hedef gösterdi

Ak Parti İl Başkanı Salim Çiftçioğlu E 80 hattındaki yerel yönetimleri işaret ederek muhalefetin elindeki belediyeleri Ak Partiye kazandırmak istediklerini söyledi.

Çivitcioğlu E-80ni hedef gösterdi
banner145

Ak Parti İl Başkanı Salim Çiftçioğlu teşekkür ziyareti için bulunduğu Kurşunlu’da, E-80 hattındaki yerel yönetimleri işaret ederek muhalefetin elindeki belediyeleri Ak Partiye kazandırmak istediklerini söyledi.

 

Teşkilat seçimlerinin bitmesi ile ilçe yönetimlerine teşekkür ziyaretlerine bulunan Çivitçioğlu, beraberinde il yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Aslan, Hüseyin Çetiner ve Şaban Öztepe ile birlikte Çerkeş, Atkaracalar ve Kurşunlu ilçe yönetim kurulu üyelerine ve ilçe delegelerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

 

İlçelerin sorunlarını dinleyerek not alan ve çözümü için girişimlerde bulunacağını belirten Çivitcioğlu, önümüzdeki ilk büyük hedefin yerel seçimler olduğunu ve özellikle E-80 hattında bulunan ilçe teşkilatlarının birlik ve beraberliklerini muhafaza ederek bu seçimden başarılı bir şekilde çıkmak istediklerini belirtti.  Bu ilçeleri AK Parti’ye kazandırarak ilçelere daha kapsamlı hizmetlerin gelmesinin sağlanması gerektiğini ifade eden Çivitcioğlu, Bunun için de teşkilatların rehavete kapılmadan sürekli canlı olarak bu hedefe ulaşmak için var gücü ile çalışması gerekliliğini vurguladı.

 

Samimi olarak duyguların belirtildiği ziyaret İl Yönetim Kurulu üyesi Şeref Şeker’in verdiği akşam yemeği ile sona erdi.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER