banner198

Çivitcioğlu,Çankırı da her 100 kişiden 65’inin oyunu aldık

Salim Çivitcioğlu Çankırının 12 Haziran seçimlerinde partilerine gösterdiği büyük desteğe teşekkür etti.

Çivitcioğlu,Çankırı da her 100 kişiden 65’inin oyunu aldık
banner145

Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu düzenlediği basın toplantısıyla Çankırı’nın 12 Haziran seçimlerinde partilerine gösterdiği büyük desteğe teşekkür etti.  

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’le birlikte makamında basın mensuplarına konuşan Salim Çivitcioğlu, 12 Haziran’da Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli genel seçimine tanıklık ettiklerini söyledi.

Çivitçioğlu,”Türkiye de olduğu gibi Çankırı’da da Ak Parti iktidarı üçüncü kez oylarını arttırarak iktidar olma yetkisini aziz milletimizden aldı. Bu durum halkımızda kurduğumuz samimi diyaloğun, hizmetlerin, açıkladığımız projelerin milletimizin gönlünde kabulünün sandığa yansımasıdır. Ayrıca 8,5 yıllık Ak Parti İktidarına verilen yetkinin ibrası ve onaylanmasıdır. Çankırı olarak geçmişteki seçimlere baktığımızda en yüksek oyumuzun bu dönemde alındığı gözükmektedir. Bu Tablo seçmenimizin 2023 vizyonunun benimsediğinin bir göstergesidir” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Çankırı Mitinginin, bugüne kadar görülmemiş tarihi bir kalabalıkla bir coşku seli içinde geçtiğini söyleyen Çivitcioğlu, “Çankırı’da ilkleri sizlerle birlikte yaşadık” diye konuştu.

Çankırı’da Ak Parti’ye her 100 kişiden 65’inin oy vererek desteklediğini ifade eden Salim Çivitcioğlu, “Bizim için her 100 kişinin oyu da muteberdir. Bize oy veren kadar vermeyenlere de teşekkür etmeyi bir borç biliyorum” dedi.

Çivitcioğlu, “İlimizde aldığımız  % 65,6 oy oranı ile Türkiye’de en yüksek oy oranına sahip iller arasında 12. sırada yerimizi aldık. İlçelerimizden başta  %82.34’lük oy oranıyla Orta olmak üzere, Atkaracalar %70.03, Bayramören %75.53,  Çerkeş %62.39, Eldivan %62.31, Ilgaz % 67.54, Kızılırmak %70.17, Korgun %75.02, Kurşunlu %66.23,Şabanözü %58.63 ve Yapraklı %81.01 oranları ile Ak Partimizin yüzünü daha da çok güldürmüştür” dedi.

Asla gurur ve kibir içerisinde olmayacaklarının altını çizen Çivitcioğlu, “Biz aziz milletimizin hepsinin hizmetkârıyız. İnşallah sizin buradan vekillerimizi meclise göndermeniz nasıl muhteşemse, buraya gelecek yatırım ve hizmetler bir o kadar muhteşem olacaktır. İl Başkanı olarak atandığım gün sizlere bir söz söylemiştim. ‘Sizleri utandırmayacağım!’ demiştim. Ve şimdi diyorum ki; Büyük usta için, Çankırı için, bu kadro ile sizleri utandırmayacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER