banner306
banner198

Çocuk Meclisi Yine Hayran Bıraktı

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Korosu, Kutlu Doğum Haftası sebebiyle hazırladığı Minik Dualar programı ile dinleyenleri hayran bıraktı.

Çocuk Meclisi Yine Hayran Bıraktı
banner145

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Korosu,  Kutlu Doğum Haftası sebebiyle hazırladığı “Minik Dualar” programı ile dinleyenleri hayran bıraktı.

100. Yıl Kültür Merkezi’nde kalabalık bir dinleyici kitlesinin katıldığı program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Mustafa Azam Haliloğlu eşliğinde birbirinden güzel ilahiler seslendiren çocuklar, koro halinde söyledikleri ilahilerin arasında okudukları Nat-ı Şerifler ile misafirlere duygulu anlar yaşattı. Yoğun ilginin olduğu programda salona sığmayan vatandaşlar programı 100. Yıl Kültür Merkezi’nin fuayesinde kurulan dev ekranda izlediler.

Programın sunumundan misafir karşılamasına kadar görev alan çocuklar, büyüklerinden feyz aldıkları her davranışı kendi programlarında da başarıyla uyguladılar.

Program sonunda Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, İl Müftüsü Arslan Türk, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar ve Belediye Meclis Üyesi Fatma Öztürk kutlu doğum etkinliğinde görev alan çocukları başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Günün anlam ve önemine uygun olarak, gelen konuklara lokum ve kırmızı karanfiller dağıtıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304