banner198

Çocuklar Karne Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Çocuklar Belediyenin düzenlediği karne şenliğinde doyasıya eğlendi.

Çocuklar Karne Şenliğinde Doyasıya Eğlendi
banner145

Çankırı Belediyesi’nin ilköğretim okulu öğrencileri için düzenlediği “Karne Şenliği” Güneş İlköğretim Okulu bahçesinde festivale dönüştü.

 

Milletvekili Hüseyin Filiz, Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç ile Güneş İlköğretim Okulu Müdürü ve Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Dereli programa katılarak çocukların coşkusuna ortak oldular.

 

 

 

Karnesini alan çocukların ve ailelerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklar;  şişme oyun parkı, palyaço ve animasyon gösterileri, yüz boyama gibi çeşitli aktivitelerle eğlenirken;  belediye tarafından kendilerine ücretsiz ikram edilen pamuk şeker ve macun şeker gibi geleneksel lezzetleri tatma fırsatı buldular.

 

Birbirinden eğlenceli oyunlar ve yarışmalara iştirak ederek yıl sonu streslerini atan çocuklar, doyasıya eğlenirlerken kazanmanın zevkini de yaşadılar. Yarışlarda dereceye giren çocuklara belediye tarafından hediyeler verildi.

 

Program sonunda Çocuk Meclisi üyelerinin, “Bize kendimizi ifade etme fırsatı verdiğiniz, projelerimizde ve programlarımızda desteğinizi hiç esirgemediğiniz için size teşekkürü bir borç biliriz. Siz, bize güvendiniz; biz de bu güveni boşa çıkartmayacağız!” diye yaptıkları konuşma ile Başkan İrfan Dinç’i duygulandırdı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER