banner198

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Perşembe Günü Çankırı’da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Perşembe Günü Çankırı’da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Perşembe Günü Çankırı’da
banner145

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 8 Kasım Perşembe günü eşi Hayrunisa Gül ile birlikte Çankırı’yı ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulunacak.

Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç 28 yıl aradan sonra Çankırı’ya ilk kez bir Cumhurbaşkanının gelecek olmasının heyecanını yaşadıklarını belirterek, Çankırılılara yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanını ağırlamak istediklerini belirttiler. Çankırı’yı en son1984 yılında Cumhurbaşkanı Kenan Evren ziyaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Perşembe günü sabah 09.30’da Valiliğe gelerek Vali Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Gül buradan Belediyeye geçerek meydandaki vatandaşları selamlayacak ve Belediye Başkanı İrfan Dinç’e makamında ziyarette bulunacak.

Garnizon Komutanlığı’nı ardından da Çankırı Karatekin Üniversitesini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Gül daha sonra belediye tarafından yenilenen Çankırı Kalesi’ne çıkacak. Cumhurbaşkanı Gül Çankırı Belediyesi Yerel Tarih Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak kullanılan Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesinde incelemelerde bulunduktan sonra Şabanözü İlçesi’ndeki sanayi tesislerini ziyaret edecek ve programın ardından Ankara’ya dönecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunisa Gül onuruna Çankırı Büyük Otel’de iş adamları ve bürokratların da katılacağı bir öğle yemeği verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER