banner198

Defterdardan Alemdar a ziyaret

Defterdar Durmuş Kuşak ve heyeti Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar'ı ziyaret etti.

Defterdardan Alemdar a ziyaret
banner145

Çankırı Defterdarı Durmuş Kuşak, Defterdar Yardımcısı Nurettin Aktaş, Vergi Dairesi Müdürü Zeki Yeğen ve Gelir Müdürü İsmail Kalın, Vergi haftası nedeniyle Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuklar, Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar’ın ikram ettiği gençlik çayını yudumlarken, Çankırı’nın sorunları ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

 

Kentteki en önemli sorunun işsizlik olduğu görüşünün ön plana çıktığı görüşmede, devam eden yatırımlar ve önümüzdeki dönemde özel sektörce yapılması öngörülen yatırımların devreye girmesi ile kısa bir süre sonra Çankırı’da istihdam bakımından büyük sıçrama yaşanacağı ve işsizlik sorununun ortadan kalkacağı ifade edildi.

 

Başta Şabanözü, Çerkeş ve Kurşunlu İlçeleri olmak üzere çevre ilçelere de etki edecek şekilde işsizliğin önemli ölçüde azalmasının sevindirici olduğunu belirten konuklar Başkan Vekili Rafet Alemdar’la Çankırı’nın geleceği, belediye ve defterdarlık arasındaki ikili ilişkiler konusunda değerlendirmelerde bulundular.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER