banner306
banner198

Denetimde online dönem başlıyor

Çankırı Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü piyasa gözetim ve denetiminde online dönemi başlattı.

Denetimde online dönem başlıyor
banner145

Çankırı Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü piyasa gözetim ve denetiminde online dönemi başlattı.

 

Çankırı Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’nün denetim elemanları, piyasaya arz edilen elektrikli aletlerin ürün güvenliği, ambalaj, etiket, garanti belgesi ve standart denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 

 

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından denetimlerde kullanılmak üzere Mobil İnternet modemi ve bilgisayar dağıtımının yapılmasıyla birlikte teknolojinin nimetlerinden faydalanan görevliler elde ettikleri sonuçları anında online olarak sisteme girip kayıt altına alıyor.

 

Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, “Vatandaşlarımız Piyasada satılan ürünlerde Müdürlüğümüz tarafından yapılan denetimlerle ilgili herhangi bir eksiklik gördüğünde gerekli müracaatları tarafımıza yapması durumunda gerekli denetim yapılıp sonuca bağlanacaktır. Bu denetimler neticesinde vatandaşlarımız daha güvenli ve kaliteli ürünleri satın almış oluyorlar” dedi.

 

Küçükgümrah, bu konuda tüm vatandaşlarımızın bilinçli olması ekonomimizin güçlü ve piyasanın haksız rekabetini önlemesi açısından önemli bir unsur olacağını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304