banner198

Depremzedelerin ihtiyacı olan kıyafetler dağıtıldı

Vali Vahdettin Özcanın Eşi Leyla Özcan önderliğinde toplanılan kıyafetler depremzedelere dağıtıldı.

Depremzedelerin ihtiyacı olan kıyafetler dağıtıldı
banner145

Geçtiğimiz hafta Leyla Özcan ve beraberindeki heyetin ziyaret ettiği Vanlı depremzedeler, kıyafete ihtiyaçları olduğunu belirtmişlerdi. Bu nedenle Leyla Özcan önderliğinde Milletvekili İdris Şahin’in eşi Ebru Şahin, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu’nun eşi Hatice Zoroğlu,  Jandarma Komutanının Eşi Huriye Uslu,  İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kezban Gür ve İl Müftülüğü tarafından toparlanarak depremzede ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Toki Sosyal Konutlarında dağıtıldı.

Toparlanan kıyafetler Polisevinde Emniyet Mensupları eşleri ve Bayan Polis Memurları tarafından bayan, erkek ve çocuk kıyafetleri olarak ayrılıp, kolilenerek Toki Sosyal Konutlarına götürüldü. Aileler grup sorumluları önderliğinde davet edilerek ihtiyaçlarına göre dağıtım yapıldı. TOKİ Sosyal Konutlarında ikamet eden Çankırılı aileler de kıyafetlerden ihtiyaçları nispetinde yararlandılar.



Ziyarette,  bir aile hasta olması nedeniyle elektrik süpürgesi talebi olmuştu, bu talep Dudu Sevindim tarafından karşılanarak, elektrik süpürgesi aileye teslim edildi. Mont, pantolon, kazak, manto, elbise, ayakkabı,  battaniye, nevresim takımı, pike takımı, bebek ve çocuk kıyafetleri, bebek çantaları, yürüteç, ayakkabı gibi çeşitli giysilerin bulunduğu bir kamyonet kıyafette ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Vanlı hanımlar, başta Vali Vahdettin Özcan ve eşlerine ve bugün burada desteği olan herkese teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti ifade ettiler.  Dağıtım sonunda grup sorumlusu Tarık İşler’in eşi Nazlı İşler, toplanılmasında ve dağıtımda emeği geçen hanımları evine davet ederek çay ikramında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER