banner198

Dr. Şahin Eraslan, yaralı polisimizi ziyaret etti

MHP Çankırı milletvekili adayı Dr. Şahin Eraslan Kastamonu daki hain saldırıda yaralanan polis memurunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Dr. Şahin Eraslan, yaralı polisimizi ziyaret etti
banner145

MHP Çankırı milletvekili adayı Dr. Şahin Eraslan, yoğun seçim çalışmaları arasında bulduğu ilk fırsatta Kastamonu’daki hain saldırıda yaralanan polis memurunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bir dönem MHP İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Mehmet Fatih Kuş’un kardeşi olan polis memurunu ziyaret esnasında, olay hakkında da bilgi alan Eraslan, “Anadolu’nun yüreğine hançer saplayan bu hainlerin bir an önce bulunup cezalandırılmaları en büyük temennimizdir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden bu hainlere bin yıldır geçit vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Elbette ki bu hadiseler karşısında üzülüyor ve her kaybımızla millet olarak büyük acılar çekiyoruz. Şehit polis kardeşimizin acısı elbette ki yüreklerimizi yakıyor. Tek tesellimiz, inançlı insanlar olarak, onların ölmediklerini ve Peygamber Efendimize komşu olduklarına inanarak, o mertebeye ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan dilemek. Ama Metin kardeşimizin böyle hain bir pusudan kurtulması en büyük sevincimizdir. Allah onu, bize ve ailesine bağışladı, diye düşünüyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yaralı polis memuru Metin Kuş’ da, hastanede tedavi gördüğü süre içinde devlet protokolü olmak üzere, özellikle vatandaş ve meslektaşlarının kendisine büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, milletimizin bu konuda sergilediği birlik ve beraberlikten çok etkilendiğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER