banner198

Dualarımız Memleketin Gelişmesi İçin Başkan

Dualarımız Memleketin Gelişmesi İçin Başkan

Dualarımız Memleketin Gelişmesi İçin Başkan
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in son dönemde yaptığı çalışmalar kamuoyundan büyü takdir toplamaya devam ediyor.

Başkan Dinç’e son teşekkür ise Çankırılılar adına  “dualarımız memleketin gelişmesi içindir” diyen Ak Parti Merkez ilçeden geldi.

Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar yaptığı yazılı açıklama da şunları kaydetti;

Belediyemizin son zamanlarda düzenlediği esnaf istişare toplantıları, mahalle istişare toplantıları ve hemen öncesinde başlayan 18 proje tanıtımları Çankırı adına bizleri ziyadesiyle sevindirmekte, her bir proje ayrı ayrı takdirimizi toplamaktadır.

Kalemizin yeniden imarı, bakım ve onarımıyla peyzaj çalışmaları sonrası durumu, çok büyük bir alanı kapsayan şehir içi asfaltlama çalışmaları bunun gibi daha birçok iş ve fedakarane çalışmayı da unutmamak gerekir. Tüm bunlar için aziz Çankırılılar adına teşekkür ederiz.

İlimizdeki birlik ve beraberlik bilincinin, hemşeri dayanışmasının mimarı ile görevli olan Çankırı Belediyesine bu vazifesini yerine getirmedeki azmi için teşekkür eder, bu güzel çalışmalarının devamını diler, Çankırılı aziz hemşerilerimizi de bu faaliyetlere destek olmaya ve katılmaya davet ederiz.

Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları ilgi ve büyük bir beğeni ile takip ediliyor, Belediyemize bu konuda da teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Öyle ki Ramazan ayı manevi ve kültürel duyguların kabardığı, mübarek bir aydır. Bu ayda kurulan iftar sofraları ve bunların mahalle mahalle dolaşması, Ramazan Sokağında eğlence ve kültür faaliyetlerinin sergilenmesi, çocuklarımız başta olmak üzere ailecek katılımlar, konserler, Çivitçioğlu ve Buğday Pazarı Medrese Programları da Kıymetli hemşerilerimizin yüzünü güldürmekte, dinlendirmekte ve bizler de bundan gurur duymakta, mutlu olmaktayız. Bunlardan dolayı da Çankırı Belediye Başkanı şahsında tüm belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyor, üstün gayretlerinin devamını bekliyoruz.

Dualarımız memleketimizin gelişmesi, büyümesi, ilimizin her alanda mamur olması ve toplum adına yapılan işlerde ciddi başarılar elde edilmesi içindir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER