banner198

Düğümü Millet bozdu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Ak Parti Çankırı Merkez İlçe Kongresine katıldı.

Düğümü Millet bozdu
banner145

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ yakın geçmişte yaşanan olayların dikkatle incelenmesi ve değerlendirilmesi gerektiğini belirterek “Dünyada yangın var, kriz var, Türkiye’de işler yolunda. Ancak son sürat hızla giden arabanın frenine bastılar, kapatma davası açtılar ancak bu oyunu, bu düğümü sizler bozdunuz” diye konuştu.

 1 

100. Yıl Kültür Merkezi’nde Ak Parti Çankırı Merkez İlçe Kongresine katılan ve burada bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Türkiye’nin bu noktaya kolay gelmediğini belirterek “Biz bu ülkenin önünü açmak, demokrasiyi geliştirmek isterken MHP’si, BDP si, CHP si, meydanlarda darbelerden en çok biz zarar gördük, işkenceler gördük diyorlar. Gelin hesap soracak yolu açalım diyoruz yok diyorlar. Bu insanlar yargılanamaz diyorlar. Kararı yargı versin diyoruz. Esasında MHP, BDP ve CHP’nin yanyana nasıl geldiklerini Çankırılılar iyi değerlendirsinler. Statükonun başı derde girmesin diye can hıraç çalışıyorlar. Bunlar mahşerin üç atlısı gibi statükonun varlığından besleniyorlar” dedi.

  

İlk defa bu ülkede darbe yapmış kişilerin adaletin önüne çıkarıldığını belirten Bozdağ, “Milletimizle el ele vererek, Türkiye’nin hukuk sistemini geliştirdik. Bunun yolunu siz açtınız, beraber açtık. Ağustos ayında Genel Kurmay Başkanı ve kuvvet komutanları istifa etti. Ne planlar yapıldı. Ancak demokrasisi güçlenen Türkiye’de bu olay kendi içerisinde çözüldü. Türkiye’nin alacağı çok yol çok mesafe var. O yoldaki güç kaynağımız siz olacaksınız” diye konuştu.

 

Bekir Bozdağ, muhalefetin Türkiye’nin geleceğine yönelik projeleri olmadığını belirterek “Yaptıkları tek şey gazete haberlerini, köşe yazarlarını o hafta yorumlamak. Başkaca yaptıkları bir iş yok. Onların Cuması Salı oluyor Vaazı da orda yapıyorlar. CHP Genel Başkanı, başbakan adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 9 adet hakaretten fezleke bulunması Türkiye demokrasisine yakışmıyor. İftira ve hakaret acizlerin işidir. İşi olan çıkar projelerini anlatır. Türkiye’de çok ciddi bir muhalefet sorunu var. Biz muhalefetin güçlü olmasını istiyoruz. Çünkü muhalefeti güçlü bir Türkiye’nin daha da güçlü olacağına inanıyoruz” dedi.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’nun katıldığı Merkez İlçe Kongresinde 3 dönemdir başkanlık yapan Hüseyin Boz, Tüzük gereği aday olamayınca Musa Çağlar tek liste ile girdiği seçimde Merkez İlçe Başkanı seçildi.

 

    photo

     

      photo
       
       
      YORUM EKLE
      SIRADAKİ HABER