banner198

Dünya Bize Ayak Uydursun

2012–2013 Eğitim-Öğretim yılının ilk gününde Belediye Başkanı İrfan Dinç, yoğun bir ziyaret programı yaşadı.

Dünya Bize Ayak Uydursun
banner145

İlköğretim öğrencilerinin ziyareti ile başlayan Başkan Dinç’in programı daha sonra İlköğretim Haftası kutlaması ile devam etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Dinç, Çankırı Belediyesi’nin eğitime ve okul bahçelerine desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

İsmet İnönü İlköğretim Okulu 4-D sınıfı öğrencilerinden Melinay Özalp, Mert Canbaz ve Şeref Aygün, öğretmenleri Aysun Özkan’la birlikte ders zilinin çaldığı ilk günde Başkan İrfan Dinç’i makamında ziyaret ettiler.

 

Öğrenciler Başkan Dinç’e beraberinde getirdikleri çiçeği takdim ederek “ Başkanım,  bu güne kadar eğitime yapmış olduğunuz katkılardan dolayı size teşekkür ederiz” dediler.

 

 

Öğretmen ve öğrencilerle eğitim hakkında çeşitli konularda sohbet eden Dinç “Bu sene eğitim ve öğretimde yeni düzenlemeler oldu. Bununla birlikte ufak tefek sıkıntılar olabilir. Ama her noktada olduğu gibi yine en büyük fedakarlığı öğretmenlerimiz yaparak, bu gibi sıkıntıların üstesinden geleceklerdir. Çünkü dünya gelişiyor, bizimde kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. “Gelişen dünyaya ayak uydurma” sözüne de katılmıyorum, dünya bize ayak uydursun. Biz onları geçebilecek zekaya, potansiyele ve birikime sahibiz. Çocuklarımız pırıl pırıl. Yavrularımızın Rusya, ABD ve İsrail’deki çocuklardan hiçbir eksiği yok. Neden bu ülkelere bağlı kalalım ki? Allah, Türk insanına daha fazla zekâ vermiştir” dedi.

 

 Yeni eğitim sezonunda da eğitim için bütçe ayırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, öğrenci ve öğretmen konuklarını çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra uğurladı.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç öğleden sonra Mehmetçik İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER