banner306
banner198

Düzenli prim ödeyen on işyeri ödüllendirildi

Sosyal Güvenlik Kurumuna En Fazla ve Düzenli Prim ödeyen 10 işyerine plaket verildi.

Düzenli prim ödeyen on işyeri ödüllendirildi
banner145

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenle Sosyal Güvenlik Kurumuna En Fazla ve Düzenli Prim ödeyen 10 işyerine plaket verildi.

Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve İşyeri temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nihat Çelik’in yaptığı açılış konuşması ile başladı. Müdür Çelik, Sosyal güvenlik reformu sayesinde genel sağlık sigortasından emeklilik sistemine birçok alanda köklü değişiklikler yapıldığını, isteğe bağlı sigortalılar, 18 yaşını doldurmayan tüm çocuklar, sığınmacılar, Türkiye’de ikamet eden yabancılar ve yeşil kart sahiplerinin 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren genel sağlık sigortası kapsamına alındığını belirtti. 

Vatandaş odaklı SGK sms projesinin hayata geçirildiğini de belirten Müdür Çelik, adalet, şeffaflık, kaliteli hizmet, güvenilirlik, sürekli gelişim ve verimlilik gibi temel değerlerle hizmet etmeye devam edeceklerine belirterek, SGK çalışanlarının ve tüm Çankırılıların Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu tanıtım filminin izlenmesi sonrası plaketler takdim edildi.

Birinci olan Elevsan, dördüncü Ernamaş ve beşinci Meta Plasmetal Yetkilisi Hamit Uzgören’e plaketleri Vali Vahdettin Özcan, ikinci STY İnşaat-Sistem Elektrik Yetkilisi Ayhan Ceylan’a plaketleri Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar, üçüncü Ar Sağlık İşletmesi Yetkilisi Mehmet Kayabaşı’ya plaketleri Defterdar Durmuş Kuşak, altıncı Perla Nakış Yetkilisi Erdoğan Özmen, yedinci Enerjisa Başkent Elektrik Yetkilisi Kemal Özbek, sekizinci İvme Elektromekanik yetkilisi Şerife Günyol, dokuzuncu Med-Mar Yetkilisi Hasan Akgüç ve onuncu Untaş adına Tayfun Güven’e plaketleri törene katılan diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Vali Vahdettin Özcan, ödüllendirilen tüm işyeri sahiplerini tebrik etti. Toplu fotoğraf çekilmesi sonrası program, verilen kokteyl ile tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304