banner198

El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi 7. Dönem Sonu Sergisi açıldı.

El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı
banner145

Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi 7. Dönem Sonu Sergisi, protokol üyelerinin birlikte kestiği kurdele ile açıldı.

 

Yunus AVM 2. katında gerçekleştirilen sergiye, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Dereli, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve eşi Hatice Zoroğlu, İl Jandarma Komutanı eşi Birsen Melül, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Yerel-Sen Genel Başkan Vekili Mustafa Çöpoğlu, Hizmet-İş Sendşkası Genel Sekreteri Devlet Sert, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Açılış konuşmasını yapan Başkan İrfan Dinç,”Bizlerin ve ülkemizin geleceği, kadınlarımızın hünerli ellerinde gizlidir. Kadınların bizleri nasıl şekillendirdiği, nasıl eğittiği sonucu belirler. Bu yüzden kadınlarımızı çok önemsiyoruz. Bugün burada, kadınların bir işin üstesinden gelerek ne kadar güzel işler çıkarttıklarını göreceğiz.” diyerek emeği geçen herkesi tebrik etti.

 

Protokol ve vatandaşlar, 2011-2012 eğitim öğretim yılında 18 farklı dalda eğitim alan 394 kursiyerin, el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği stantları ilgiyle inceleyerek ürünlerle ilgili bilgi aldılar. Birbirinden güzel el işleri ve tabloların görücüye çıktığı sergi, konuklardan büyük beğeni topladı.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER