banner306
banner198

Fatmanın doğum günü kutlandı

Eldivan Çocuk Yuvasında kalan çocukların doğum günleri Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan tarafından kutlanmaya devam ediliyor.

Fatmanın doğum günü kutlandı
banner145

Eldivan Çocuk Yuvası’nda kalan her ay, ay içinde doğan çocukların doğum günleri Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan tarafından kutlanmaya devam ediliyor.

 

Eldivan Çocuk Yuvası’nda Şubat ayı doğumlu olan Fatma’nın doğum gününü kutlamak üzere Eldivan’a giden Bayan Özcan, önce Eldivan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Burada Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve idarecilerle sohbet eden Bayan Özcan, öğrencilerin yaptıkları ürünleri göstermeleri üzerine kendilerini tebrik etti.

 

 

Merkez Müdürü çocukların öğretmenleri eşliğinde yaptıkları ürünleri dönem sonunda yapacakları sergi ile sergileyip, satışa çıkaracaklarını belirtti. Bayan Özcan, bu ürünlerden üretime devam edip, Eylül ayında İstanbul’da Feshane’de yapılacak Çankırı Tanıtım Günleri’nde de sergilenebileceğini söyledi.  

 

Daha sonra Çocuk Yuvasına geçen Bayan Özcan ve beraberindeki Heyet Fatma’nın doğum gününü kutlama programına katıldı. Çocuk Yuvasına sık sık ziyarete ve her ay, ay içinde doğan çocukların doğum günlerine kutlamaya giden Bayan Özcan, bu ay içinde doğan Fatma’nın doğum günü için Eldivan’da idi.

 

 

Fatma, doğum günü pastasını Bayan Özcan ile birlikte kesti ve mumlarını üfledi. Birbirinden güzel hediyeleri kabul eden Fatma, arkadaşları ile birlikte doyasıya eğlendi. Bayan Özcan, Fatma’ya yuvada kalan tüm çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

 

Bayan Özcan, tüm çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti, derslerinde başarılar diledi. Karneleri güzel olan çocukları da ayrıca ödüllendireceklerini belirten Bayan Özcan, Yuvadan ayrıldı.

 

Eldivan Kaymakamı Harun Ersin Polat tarafından karşılanan Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan’ın Eldivan İlçe programına, İl Jandarma Komutanı’nın eşi Huriye Özcan, Askerlik Şube Başkanı’nın eşi Birsen Melül, Emniyet Müdürü’nün eşi Hatice Zoroğlu, POMEM Müdürü’nün eşi Gülşen Korkmaz ve Dudu Sevindim katıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304