banner198

Fişek Ali Konağı Şehrül Emin'e emanet

Çankırı Postasının pavyon olarak kullanıldığını belgeleyen özel dosya haberlerinin ardından sözleşmesi fesih edilerek müstecirden geri alınan Fişek Ali Konağı, esas sahibini buldu.

 Fişek Ali Konağı Şehrül Emin'e emanet
banner145

Çankırı Postasının kontratı dışında içkili mekan ve gazino olarak  kullanıldığını belgeleyen özel dosya haberlerinin ardından sözleşmesi fesih edilerek müstecirden geri alınan Fişek Ali Konağı, esas sahibini buldu.


Ruhi Şeker Başkanlığında Toplanan İl Genel Meclisi, 2018 yılının ilk birleşiminde  Tarım ve Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu raporunu görüştü. Komisyon Başkanı Atkaracalar İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Öngel tarafından rapor meclise sunuldu.

Devletin mekanına gazino açtılar


Yapılan oylanma sonucunda Ak Parti ve MHP üyelerinin oy birliği ile; İl Özel İdaresine ait olan tarihi ve mimari özellik taşıyan Fişek Ali Konağı binasının özellikleri bozmadan tarihi ve mimari niteliklerine uygun olarak , bakım-onarım-restorasyon çalışmalarının Çerkeş Belediyesince yapılması, üçüncü şahıslara kiraya verilmemesi şartı ile 10 yıllığına Çerkeş Belediyesine verilmesi kararı alındı.

Tarihi konak şimdi içkili mekan!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 01:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER