banner198

Fiyatlar ucuzladı…

Çankırıda Alışveriş Merkezleri arasında başlayan rekabet kızışmaya başladı.

Fiyatlar ucuzladı…
banner145

Çankırı’da Alışveriş Merkezleri’nin artmasıyla birlikte müşteriyi cazip fiyatlarla kendisine çekmek isteyen firmalar arası rekabet kızışıyor.

Farklı ürünlerde fiyat indirimleri uygulayan ve kampanyalarla müşteriyi etkilemeye çalışan Alışveriş Merkezleri’nin son rekabetiyse 45 kuruştan sattıkları ekmek fiyatını 29 kuruşa indirmeleri ile yaşanıyor.

Daha öncede ekmek üreten fırıncılar arasında yaşanan rekabet sonrası 300 gramlık ekmek fiyatları 60 kuruştan 40 kuruşa kadar inmiş, Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Bayram Ergan bu duruma çok sert tepki göstermişti.

Ekmek satış reyonlarındaki ekmeğin fiyatını yılbaşına kadar 29 kuruşa indiren iki ayrı Alışveriş Merkezi’nin bu rekabetinin yılbaşından sonrada devam edeceği haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında.

Rekabet vatandaşa yaradı!

Konuyla ilgili vatandaşlar ise “Ekmek fiyatları 40 kuruşa inmişti. Fırıncılar arasındaki bu rekabetten sonra alışveriş merkezlerinizin 29 kuruştan ekmek satması doğruyu söylemek gerekirse ekonomik sıkıntı yaşayan bizlere ilaç gibi geldi” şeklinde oldu

Çankırı’da hizmet veren dört Alışveriş Merkezi farklı semtlerdekişubeleri ile birlikte 8 ayrı noktada tüketiciye hizmet veriyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2017, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER