banner198

Genç öğretmeni balayında ölüm yakaladı!

Yeni evli çifti ölüm ayırdı damat denizde boğularak hayatını kaybetti.

Genç öğretmeni balayında ölüm yakaladı!
banner145

Yeni evli çifti ölüm ayırdı, genç öğretmen denizde boğularak hayatını kaybetti.

Eldivan ilçesinde öğretmenlik yapan Yunus Akyaz (30) düğününden üç gün sonra eşi ile gittiği balayı tatilinde denizde yüzerken boğularak hayatını kaybetti.

Eldivan Şehit Üsteğmen Yılmaz Gülhan Ortaokulu Müdür Yardımcısı aynı zamanda Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Yunus Akyaz önceki hafta Ankara'da  dünya evine girdi. Yeni evli çift düğünün ardından balayı için Antalya’nın Alanya ilçesine gitti.1 Ağustos 2018 günü damat Yunus Akyaz plaja giderek denize girdi. Ancak Akyaz bir daha sudan çıkamadı. Akyaz’ı hareketsiz bir şekilde yüzü koyun suda gören  vatandaşlar denizden çıkardı. Ambulansla Hastane'ye kaldırılmak istenen Akyaz, bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Akyaz’ın eşi denizden çıkan kocasını kucağına alarak sinir krizi geçirdi. Adli tıp morguna kaldırılan Akyaz’ın naaşı Ilgazlı olan ve Ankara’da yaşayan ailesine teslim edildi. 

Talihsiz öğretmen  Etimesgut, Söğüt Camiinde 2 Ağustos Perşembe  günü öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Etimesgut Mezarlığında toprağa verildi. Ailesi ve eğitim camiası Yunus Akyaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2018, 02:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ogrencisi
Ogrencisi - 5 yıl Önce

Ya bu benim hocamdi Allah rahmet eylesin karisinada sabirlik verdin cok uzuldum

Büşra.nın Babası
Büşra.nın Babası - 6 yıl Önce

Allah Rahmet Etsin

Ogrenci velisi
Ogrenci velisi - 3 yıl Önce

Cankiri toki okulunda idi yunus hocamiz ogluma cok destek olmustu iyi bi insandi Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insAllah

Büşra
Büşra - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin ćok üzüldüm

Büşra
Büşra - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin ćok üzüldüm

SIRADAKİ HABER

banner304