banner306
banner198

GÜLÇOCUKLAR TARAMADAN GEÇTİ

Özel Gülçocuk Kreşindeki çocukları sağlık taramasından geçti.

GÜLÇOCUKLAR TARAMADAN GEÇTİ
banner145

Özel Gülçocuk Kreşindeki çocuklar sağlık taramasından geçti.

          

Çankırılıların yakından tanıdığı Çocuk Doktoru Adnan Karabent, Özel Gülçocuk Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’ne gelerek çocukları genel sağlık taramasından geçirdi.

 

Okul hakkında da bilgi alarak incelemelerde bulunan Dr. Adnan Karabent, okulun temiz ve sağlıklı olduğunu belirterek, ’’Okulunuzu ziyaret etmeden önce zihnimde tipik orta seviyede bir okul resmi çizmiştim. Ancak; okulunuza gelmemle birlikte düşüncelerim tamamen değişti. Güler yüzlü personel, temiz bir okul binası ve sıcak bir ortamla karşılaştım. Özel Gülçocuk Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’nün hedeflerini yüksek tutarak kaliteli bir eğitim kurumu oluşturduğunu gördüm. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

Özel Gülçocuk Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü Müdürü Duygu Keleş, çocukların sevdiği Doktor Adnan Karabent’i okullarında görmekten memnun olduklarını ve kendileri için eğitimden önce gelen en önemli konunun çocukların sağlığı olduğunu belirtti.

 

Duygu Keleş;”Sizden okulumuz hakkında güzel şeyler duymak bizleri onurlandırdı. Okulumuzu ziyaretinizden ve çocuklarımızın sağlıklarıyla yakından ilgilenmenizden dolayı teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304