banner198

Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür

Çankırı Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl Divan Toplantısı yapıldı.

Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür
banner145

Çankırı Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl Divan Toplantısı yapıldı.

Çankırı Memur Sen il divan toplantısı 11 sendikanın il şube yönetimi, Eğitim Bir Sen şube işyeri ve İlçe temsilcileri, Eğitim Bir Sen kadın kolları yönetimi  ile Eğitim Bir Sen Genel Merkezinden Teşkilatlanma Sekreteri Murat Bilgin’in katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda, Memur-Sen’in, Grup Marmara Sigortacılık, SBN Sigorta ve Şekerbank işbirliği ile imzaladığı Grup Ferdi Kaza Sigortası hakkında bilgiler verildi.

Ardından Memur sen Başkanı Turgut Ünal söz alarak Memur Sen teşkilatına katılabilecek birçok çalışanın olduğunu bunun içinde mümkün olduğunca tüm sendikaların irtibatlı olarak çalışmalarının gerektiğini ifade etti.

Memur Sen Başkanı Turgut Ünal’ın konuşmasının ardından Eğitim Bir Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Murat Bilgin kürsüye davet edildi.

Murat Bilgin konuşmasında; Yüreği açık ufku zengin bir camiada olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Şu anda 400.00 lik bir aileden söz ediyoruz, ancak şu anki hedefimiz 500,000 çalışanın memur sen çatısı altında toplanmalarını sağlamaktır. Tüm bu sayılara baktığımızda geniş katılımlı bir sivil toplum sendikası olmanın da haklı gururunu da yaşamak yanlış olmayacaktır.

Türkiye’de mazlumdan yana bir sivil toplum sendikasıyız. Biz haksızın yanındayız işte bunun için Memur Sen en büyük sivil toplum sendikasıdır. Bu sendika Allahın izni ve sizlerin gayreti ile bu gün değil gelecekte de en büyük sendika olacaktır. “ dedi.

Daha sonra diğer sendikaların da söz almasının ardından Memur Sen il divan toplantısı sona erdi.

Ardından Eğitim Bir Sen Şubesinin İl Divan toplantısına geçildi.

Toplantıda bu güne kadar olan süre içinde yapılanlar işyeri ve ilçe temsilcileri ile paylaşıldı. Dilek ve temennilerin ardından toplantıya son verildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER