banner306
banner198

Hakkari'de şehitler sofrası

Çankırılı Uzman Onbaşı Hüseyin Efe ve silah arkadaşlarının çatışmadan bir kaç saat önce birlikte yaptığı son kahvaltının fotoğrafı ortaya çıktı.

Hakkari'de şehitler sofrası
banner145

Hakkari’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlarda şehit düşen Çankırılı Uzman Onbaşı Hüseyin Efe ve silah arkadaşlarının çatışmadan bir kaç saat önce birlikte yaptığı son kahvaltının fotoğrafı ortaya çıktı.

 

Şehitlerimizin ve silah arkadaşlarının 17 Eylül Cumartesi günü merkeze bağlı Ağaçdibi kırsalında çatışmadan bir kaç saat önce birlikte yaptığı son kahvaltının fotoğrafı sosyal medyaya Derin Kuvvetler rumuzlu askeri paylaşımlar yapan bir hesapta yayınlandı. Fotoğraf ‘Şehitler Sofrası’ başlığıyla paylaşıldı. Son fotoğrafın çekildiği bölgede bir kaç saat sonra çıkan çatışmada JÖH (Jandarma Özel Harekat) mensubu jandarma uzman çavuşlar Mehmet İlker Şahin ve Hakkı Doğan ile jandarma uzman onbaşı Hüseyin Efe şehit olarak hayatını kaybetti. Cenaze törenlerinin ardından toprağa verilen kahraman askerler geride gözü yaşlı eş ve çocuklar bıraktı.




Hakkari’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlarda 17 Eylül Cumartesi günü merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü’nün kırsalında PKK’lı teröristlerle sıcak temas sağlanmıştı. Saat 10.00 sularında başlayan çatışmada 3 asker şehit olurken, 4 asker ise yaralandı. Çatışmanın devamında bölgeye taarruz helikopterleri sevk edilerek yakın hava desteği sağlandı. Merkezden 25 km uzaklıkta Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde bulunan bölgenin ateş altına alınmasıyla 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Kış yapılanmasının önemli merkezi olan bölgede PKK'ya büyük darbe vuruldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 04:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail Akyüz
İsmail Akyüz - 8 yıl Önce

Allah onlardan razi olsun. onlarin sayesi̇nde bi̇zler bu vatanda rahat bi̇r şeki̇lde yaşiyoruz. şehi̇t olan kardeşleri̇mi̇z yani̇ askerleri̇mi̇z ve güvenli̇k güçleri̇ mensuplarimiz bi̇zlere haklarini helal etsi̇nler.

ABDULLAH KEDERSİZ
ABDULLAH KEDERSİZ - 8 yıl Önce

yiğit evlatlar mekanınız cennet olsun. bu millette yiğitler bitmez ve dünya döndükçe bitmeyecek. hainlerin kökü kazınıncaya kadar milletçe enselerinde olacağız unutmasınlar

SIRADAKİ HABER

banner304