banner198

HAMUŞAN Okuyucu İle Buluştu

Çankırı nın İlk Belgesel Romanı HAMUŞAN okuyucu ile buluştu

HAMUŞAN  Okuyucu İle Buluştu
banner145

Çankırı’nın İlk Belgesel Romanı “HAMUŞAN”  okuyucu ile buluştu

Valiliğin katkıları ile bastırılan Yitik Şehrin Romanı “Hamuşan”  baskı sonrası ilk olarak Vali Vahdettin Özcan’a yazarları tarafından imzalanarak takdim edildi.

Çankırı Şair ve Yazarlar Derneği Üyesi iki Yazar Yüksel Arslan ve Orhan Kemal Karakuş tarafından yazılan, Ahmet Mecbur Efendi’yi anlatan Çankırı’nın ilk romanı olma özelliği taşıyan Hamuşan okuyucusu ile buluştu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü M.Kemal Karatatar ile birlikte Valilik Makamına gelen Yazarlar Yüksel Arslan ve Orhan Kemal Karakuş Vali Özcan’a imzalayıp takdim ettikleri Hamuşan romanı ile ilgili çalışmaları, yaşanan gelişmeleri ve sonuca ulaşmanın verdiği mutluğu, bir taraftan kelimelerle ifade ederlerken, diğer taraftan bir eseri ortaya çıkarmanın verdiği gurur ve mutluluk gözlerinden okunuyordu.

Yazarlar, bu kitap fikrinin ilk oluşumundan itibaren desteklerini esirgemeyen ve bugün bu sonuca ulaşılmasında katkıları bulunan Vali Özcan’a teşekkür ettiler. 

Vali Vahdettin Özcan ise, kendilerine bu çalışmalarından dolayı tebrik ederek, imzaladıkları kitabı teşekkür ederek aldı ve kendilerinden yeni çalışmalar beklediklerini ifade etti.

Hamuşan’ın tanıtım toplantısı ve kokteyli Eylül ayının ilk haftasında Ahmet Mecbur Efendi’nin Öğretmenlik yaptığı Taşmektep’te yapılacak. Daha sonra İstanbul Feshane’de  “Çankırı Tanıtım Günleri”nde yapılacak İmza Günü ile yazarlar tarafından imzalanıp, okuyuculara sunulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER