banner198

HAS Parti İl Başkanı Şevket Koçtan Gül ve Çiçeke telgraf

Has Parti İl Başkanı Şevket Koç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve T.B.M.M. Başkanı Cemil Çiçeke, Çankırı PTT şubesinden telgraf gönderdi.

HAS Parti İl Başkanı Şevket Koçtan Gül ve Çiçeke telgraf
banner145

Has Parti İl Başkanı Şevket Koç, Cumhur Başkanı Abdullah Gül ve T.B.M.M. Başkanı Cemil Çiçek’e, Çankırı PTT şubesinden telgraf gönderdi.  

Çankırı PTT Şubesi önünde toplanan Has Parti üyesi bir grup basın açıklaması yaparak, terörü kınadıklarını ve NATO tarafından kurulmak istenen Füze Sistemini Türkiye’de istemediklerini söyledi.

Terör saldırılarının vahşet boyutunda olduğuna dikkat çeken Şevket Koç, Çukurca’daki hain saldırının Dağlıca ve Aktütün saldırılarıyla benzerlikler taşıdığını belirtti.

 

-TÜRKİYE DOSTUNU VE DÜŞMANINI AYIRT ETMELİ

Çukurca’da meydana gelen kirli saldırının, uluslararası terör siyasetinin işin içinde olduğunu açıkça gösterdiğini vurgulayan Koç, “Örgütler bu işin taşeronudur. Hükümet; Heron, Füze Sistemi, Predator ve istihbarat konularını tekrar gözden geçirmelidir. Türkiye, süreçleri ferasetle yöneterek kirli ilişkileri açığa çıkarmalı ve bunlara son vermelidir. Türkiye, dostunu ve düşmanını ayırt etmeli; dostlarını çoğaltmalıdır” dedi.

 

-TERÖRİSTLERİN ELLERİ KIRILSIN, OCAKLARI SÖNSÜN

“Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin elleri kırılsın, ocakları sönsün” bedduasında bulunan Koç, “Kürt kardeşlerimiz iyi biliyorlar ki; terör, hiç kimsenin dostu olmadığı gibi öncelikle Kürt halkının da düşmanıdır. Zaten eli kanlı teröristler hiç kimsenin, hiçbir bölgenin ve hiçbir milletin temsilcisi olamaz” diye konuştu.

 

-FÜZE SİSTEMİNE İSARAİLİ KORUMAK İÇİN KURULUYOR

Türkiye’ye kurulması istenen Füze Kalkanı Sistemine de değinen Şevket Koç, Bilinen adıyla “füze kalkanı” projesi NATO'nun değil ABD'nin projesidir ve Genişletilmiş Ortadoğu Projesinin bir parçasıdır. Bu sistem, İsrail'i korumak için kurulmaktadır. Sistemin milletimize faydası olmadığı gibi uluslar arası terörün işine yarayacaktır. ‘Füze kalkanı projesinde buton bizim elimizde olacak’ sözleri aldatmacadan başka bir şey değildir. Parasını verdiğimiz Heronların komutası kimde ise, İncirlikten komşu ülkelere yüz binden fazla sorti yapılırken buton kimin elinde ise, füze kalkanının butonu da onların elinde olacaktır” dedi.

 

-TÜRKİYE’NİN SIFIR PROBLEM TEZİ İFLAS ETTİ

Hükümeti hayati hatadan dönmeye davet eden Koç,” İmzalanan Füze kalkanı projesi ile Hükümet’in komşularla 'sıfır sorun' politikası da tezat oluşturmaktadır. Açıkça görülmektedir ki, Türkiye'nin komşularıyla sıfır sorun dış politika tezi de “füze kalkanı anlaşması” ile iflas etmiştir. TBMM Başkanını ve Cumhurbaşkanını bu çerçevede göreve davet ediyoruz. Türkiye ne Avrupa'nın sınır karakolu ne de ABD'nin ileri bir karakolu olmamalıdır. Biz, Füze sistemine HAYIR diyoruz” şeklinde konuştu.

 

HAS Parti İl Başkanı Şevket Koç, daha sonra Cumhurbaşkanı Gül ve Meclis Başkanı Çiçek’e Türkiye’de Füze Sistemini istemediklerini içeren bir telgraf gönderdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER